Kosta på bilen lite extra


Ibland så vet man att man behöver kosta på bilen lite extra. Det kan vara att man behöver nya vinterdäck då det börjar närma sig den årstiden. Det kan vara en fördel att lägga undan pengar varje månad så du har en buffert för din bil och de kostnader som kan komma.

Det går ju att tjäna lite extra pengar genom att sälja sådant man inte använder och lägga de pengarna på sin bil istället.Har man dessutom en äldre bil så finns det alltid något att lägga pengar på. En nyare bil blir inte lika dyr i underhåll. Så klart så ska du serva och sköta om din bil oavsett om den är av nyare modell eller äldre. En välskött bil blir mycket roligare att köra och åka i.

Se till så att din bil är okej inför varje besiktning. Det kan finnas anledning att innan göra en översyn så att allt fungerar som det ska och du kan köra ett år till. Det är alltid en skön känsla att få ett blankt papper när man besiktiga sin bil. Det är ju inte alltid som du behöver göra något stort med din bil, utan det kan vara att byta en blinkerslampa eller liknande.